/ Maraš Dukaj - foto: MINISTARSTVO
21/11/2022 u 09:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dukaj: Tivat uspješna priča, Kotor vjekovima gajio ljudske vrijednosti

Sa jasnim uvjerenjem da će Tivat nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine, naveo je Dukaj

Ministar javneuprave Maraš Dukaj čestitao je obilježavanje Dana Opštine  Tivat, 21. novembar .                 

- Uvaženi predsjedniče opštine Komnenoviću, poštovani predsjedniče Skupštine opštine Petkoviću, ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Tivat uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine. Tivat kao omiljena turistička destinacija sa karakterističnom gostoprimljivošću, privlači domaće i strane turiste. Pravilnim i adekvatnim korišćenjem prirodnih resursa i idealnog primorskog potencijala, Tivat je postao uspješna priča, koja može biti primjer dobre prakse za ugled drugim opštinama. Ekonomski napredak Tivta je ohrabrenje vrijedno poštovanja i podrške. Poseban kvalitet jeste činjenica da su se valorizacija resursa, turistička transformacija, urbani razvoj i kapitalna ulaganja razvijali istovremeno sa očuvanjem ekologije i životne sredine. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Tivat u pogledu uspostavljanja uprave okrenute ka građaninu i reformi javne uprave. Sa jasnim uvjerenjem da će Tivat nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine- naveo je Dukaj.

 On je čestitao i Dan Opštine Kotor. 

- Ispred Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima opštine Kotor uputim najsrdačnije čestitke povodom 21. novembra, Dana opštine. Kotor ne samo da predstavlja jednu od najljepših evropskih primorskih razglednica, već i posebno kulturno i prirodno bogatstvo koje je jedinstveno na ovim prostorima. Kotor je vjekovima gajio i promovisao najbolje ljudske vrijednosti, kao što su vjerska tolerancija, multietnički suživot i odlični međuljudski odnosi. Kotor, kao istorijski, turistički, lučki, kulturni i trgovački centar Boke i Crne Gore zaslužuje svu podršku, kako Vlade tako i našeg ministarstva. Ministarstvo javne uprave nastavlja sa podrškom opštini Kotor u oblasti digitalizacije i unapređenja efikasnosti i dostupnosti javne uprave i poboljšanja kvaliteta javnih usluga kroz modernizaciju i inovacije u javnom sektoru. Sa jasnim uvjerenjem da će Kotor nastaviti svoj razvoj u kontinuitetu, još jednom vam čestitam Dan opštine- kazao je ministar Dukaj.                                                                        

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:47