Slobodan Delić / - FOTO: DAN
08/12/2022 u 13:10 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Delić novi predsjednik opštine Plužine

U prethodnom periodu je bilo, a biće i u buducem da neke stvari koje su dobre i funkcionalne itekako ćemo da unapređujemo i gradimo i u tom smjeru da gradimo dalju politiku - istakao je Delić

Danas je održana skupština Opštine Plužine na kojoj su glavne tačke dnevnog reda bile izbor predsjednika skupštine Opštine Plužine, izbor predsjednika Opstine Plužine. Za predsjednika skupštine Opštine Plužine izabran je Petar Mitrić za kojeg je glasalo 16 članova, protiv devet članova, a uzdržana su bila dva člana.

Za novog predsjednika za naredne četiri godine Opstine Plužine izabran je diplomirani pravnik Slobodan Delić za kojeg je glasalo 16 članova, 12 članova je bilo uzdržano, a nijedan član nije glasao protiv.

image

Sjednica SO Plužine

- FOTO: DAN

Delić je zahvalio svima na izboru kako onima koji su glasali za, tako i onima koji su bili uzdržani i istakao da ce se ubuduće unaprijeđivati stvari koje su dobre i funkcionalne.

image

Sjednica SO Plužine

- FOTO: DAN

- U prethodnom periodu je bilo, a biće i u buducem da neke stvari koje su dobre i funkcionalne itekako ćemo da unapređujemo i gradimo i u tom smjeru da gradimo dalju politiku - istakao je Delić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:57