Volodimir Zelenski / - FORO: PRIJESTONICA CETINJE
06/10/2022 u 12:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zelenski najavio obraćanje Cetinjanima u znak zahvalnosti

Ukrajinski predsjednik će se obratiti u znak zahvalnosti za podršku koju Cetinjani pružaju Ukrajini od početka agresije na ovu zemlju, naveli su u saopštenji

Predsjednik Ukrajine, Volodimir Zelenski, obratiće se Cetinjanima u subotu 08.10.2022. godine, a obraćanje će se direktno prenositi na Dvorskom trgu od 11h, saopšteno je iz Prijestonice Cetinje.

Ukrajinski predsjednik će se obratiti u znak zahvalnosti za podršku koju Cetinjani pružaju Ukrajini od početka agresije na ovu zemlju, dodali su u saopštenju.

- Građani Cetinja organizovali su protestne šetnje od početka agresije sto dana bez prestanka, a nakon toga šetnje se održavaju jednom mjesečno. Prijestonica Cetinje i Crveni krst Cetinja organizovali su humanitarnu akciju za pomoć stradalim u Ukrajini, a u junu mjesecu ove godine na Cetinju su održani „Dani Ukrajine u Crnoj Gori“ - naveli su iz Prijestonice.

Obraćanje predsjednika Ukrajine organizovano je u sklopu foruma „2BS“, koji organizuje Atlantski savez Crne Gore, a koji se održava u Budvi od 06.  do 08. oktobra 2022. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:12