/ - FOTO: LAPSI.AL
26/01/2022 u 21:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бивши члан италијанске мафије: Дрога у тонама стигла из Албаније

Он је карабињерима открио како се мафијашке групе крећу на подручју Фође

Италијански медији објавили су причу о бившем мафијашком саучеснику Данилу Пјетру Дела Малви, а како пише албански lapsi.al био је десна рука шефа мафије Марка Палонеа Радуана.

Он је карабињерима открио како се мафијашке групе крећу на подручју Фође.

- Припадао сам клану Радуано који су предводили Марко Радуано и Ентони Азароне који је дјеловао на територији Виесте, Матината, Пескичи и другим областима области Гаргано. Главне активности клана варирале су од крађе, пљачке, оружја, дроге, изнуде, убиства и покушаја убиства оружјем- навео је он.

- У структуру клана сам ушао са важном улогом. Трагао сам за Радуаном и Азаронеом. Био сам човјек од повјерења и десна рука шефа, а ту су били и други момци. Клан се такође бавио истоваром наркотика попут марихуане који су долазили у области Фоче Варано или Сан Менаио. Дрога је стигла из Албаније, а полазак су направили Албанци. То се догодило у периоду између 2015-2018-признаје он.

Медији подвлаче да се говори о тонама дроге, од којих је многе заплијенила полиција током бројних антимафијашких акција спроведених последњих година.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:57