Volodimir Zelenski / - VOLODIMIR ZELENSKI
26/09/2022 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pogledajte koliko se Volodimir Zelenski promijenio od početka rata u Ukrajini

Zelenskij definitivno više nema lice koji je imao na početku sukoba, a to se najbolje vidi na fotografijama koje kruže internetom

Peošlo je sedam mjeseci od početka rata na Ukrajinu i najtežeg razdoblja u životima miliona ljudi. Neizvjesnost i stres vide se i na licu predsjednika Volodimira Zelenskog, koji se fizički prilično promijenio od početka rata.

Zelenski definitivno više nema lice koji je imao na početku sukoba, a to se najbolje vidi na fotografijama koje kruže internetom. Ovo je, naime, Zelenski 23. februara ove godine, samo dan prije nego što je počeo rat.

Ovo je Zelenski juče.

Zelenski se od početka rata rjeđe brije i više ne nosi košulje i odijela. Zelena majica i vojna uniforma postale su njegova svakodnevica pa je u julu ove godine pored dotjerane Olene Zelenske za Vogue pozirao upravo u zelenom.

Taj intervju je izazvao mnoštvo kritika.

"E to je par vrijedan naslovnice Voguea", "Remek-djelo. Njihove oči šalju hiljadu emocija", "Kakav divan i hrabar par", "Boginja i junak", neki su od pozitivnih komentara.

No nisu svi komentari bili u tom tonu. "Sad je i maneken?", "Zar vi ne biste trebali da pomažete svojoj zemlji, umjesto da se slikate za Vogue?", "Njihov narod umire, a oni se fotografišu", pisali su korisnici nezadovoljni ovakvim medijskim eksponiranjem ukrajinskog predsjednika i prve dame.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 01:26