Маргарита Симуан / - фото: Принтскрин
21/06/2022 u 20:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Застрашујућа порука Путинове новинарке: Наша нада је глад, а кад завлада укинуће нам санкције

Она тврди да је само питање времена када ће западни лидери попустити и пристати на Путинов захтјев за укидањем санкција

Маргарита Симонyан, главна уредница Russia Today, упутила је језиво упозорење западним лидерима да ће након што завлада глад у свијету укинути санкције Русији.

У застрашујућој поруци западним лидерима, пропагандиста Кремља Маргарита Симонyан рекла је да ће прије или касније укинути санкције Русији како би окончали пријетњу глађу Владимира Путина.

Руски предсједник Путин блокирао је украјинске морске луке у покушају да угуши украјинску економију и блокира извоз хране. Као резултат тога, до 44 милиона људи широм свијета могло би се суочити с глађу, према Свјетском програму за храну, преноси Кликс.ба.

Неки стручњаци иду толико далеко да кажу да Путин користи блокаду коју предводи Русија као средство за стварање глади у сјеверноафричким и блискоисточним земљама и подстицање миграције у европске земље у покушају да дестабилизује Запад.

Она тврди да је само питање времена када ће западни лидери попустити и пристати на Путинов захтјев за укидањем санкција.

"Да се градимо на идеји 'људи желе да једу', знате, постоји врло цинична шала која се појавила, чак ни шала, само фраза, у Москви. Чула сам је неколико пута од различитих људи", рекла је она током Економском форума у Санкт Петербургу.

"Она гласи: 'Сва наша нада је у глади.' Ево шта то значи, значи да ће сада почети глад, а они ће укинути санкције и бити пријатељи с нама јер ће схватити да је то непотребно", додала је.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 13:51