Масакру почињен у Висконскину / - принтскрин Јутјуб
24/11/2021 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Преминуло дијете повријеђено у гажењу на паради у САД

Дарел Брукс оптужен је за убиство шест и рањавање 62 особе током параде у недјељу. На рочишту за оптужбу у уторак, тужиоци су рекли да је „изгледа брзо убрзао“ и „нагло скренуо лијево у гомилу учесника параде“

Дијете (8) које је повријеђено у масакру почињеном на Божићној паради у Висконскину преминуло је од задобијених повреда.

Возач је сада оптужен за шестоструко убиство.

Тужиоци су објелоданили смрт дјетета на судском рочишту како би осумњиченог Дарела Брукса (39) теретили за убиство са умишљајем.

Дарел Брукс (39) оптужен је за убиство шест и рањавање 62 особе током параде у недјељу. На рочишту за оптужбу у уторак, тужиоци су рекли да је „изгледа брзо убрзао“ и „нагло скренуо лијево у гомилу учесника параде“, чак и након што је полицајац лупио по вратима његовог теренца и викнуо му да стане.

Умјесто тога он је убрзао и намјерно возио "слалом" кроз масу, као да је хтио да повриједи што више људи.

Пет одраслих особа које су убијене у недјељу од тада су идентификоване као Тамара Дуранд, 52; Џејмс Кулиџ, 52; Вилхелм Хоспел, 82; Леанна Овенс, 71; и Вирџинија Соренсон, 79 година.

Дјечакова породица је у уторак идентификовала шесту жртву као Џексона Спаркса (8). Његов брат Такер (12) такође је повријеђен у масакру, али се тренутно опоравља у Дјечјем центру Висконсина.

Џесалин Торес (11), којој су сломљена лобања и карлицу и која је изгубила бубрег у нападу, накратко се пробудила у уторак и замолила љекаре да ме „само залијепе заједно“, рекла је њена породица на својој GoFundMe страници.

Брукс је оптужен за убиство са умишљајем првог степена. Кауција му је одређена на 5 милиона долара.

Комесар суда је Бруксу поставио тако високу кауцију након што га је канцеларија окружног тужиоца округа Милвоки 11. новембра пустила на слободу уз кауцију од 1.000 долара, иако је тражен по пола туцета оптужби, укључујући покушај вожње преко жене и избјегавање кауције.

Још један дио његове криминалне историје појавио се на саслушању у уторак, када су власти откриле да је регистровани сексуални преступник у Невади, осуђен 2006. за оплођење 15-годишњакиње. Избјегао је кауцију 2016. године, након што је ухапшен због непоштивања закона о сексуалним преступницима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:42