Модели Ратке Позднјакове / -ЛИ`ЕЛЛИ
21/11/2021 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дизаjнерка Ратка Позднјакова представља колекциjу свилених пиџама на недjељи моде

За жену коjа циjени осjећаj удобности и љепоте

На предстоjећоj недjељи моде коjа ће званично бити отворена сjутра вече, своjу нову колекциjу представиће и дизаjнерка Ратка Позднјакова. Модна публика ће имати прилику да погледа колекциjу свилених пиџама ЛИ'ЕЛЛИ израђених од наjквалитетниjе свиле, без додатка полиестера и еластина.

– Циjела прва колекциjа ће бити премиjерно представљена на црногорскоj недјељи моде, неки од класичних модела црногорска публика jе могла да види Инстаграм страници али ће већина модела бити изненађење. Очекуjем да ће публика препознати софистицираност модела и да ће бити одушевљени -казала jе Позднyакова за "Дан".

Према риjечима дизаjнерке, у колекциjи под називом 'Donna di lusso ' биће представљено 12 модела.

– Колекциjа jе замишљена као комбинациjа класичне традициjе и савремене естетике. Вjеруjем да свака жена контролише судбину своjе љепоте избором одjевних комада и да увиjек треба да изгледа лиjепо, његовано и код куће, тиме испирисана направила сам колекциjу свилених пиџама, коjе су поред савременог и префињеног изгледа, приjатне и имаjу велике бенифите за кожу - додала jе дизаjнерка.

Колекциjа jе направљена искључиво од 100 посто свиленог материjала без вjештачких додатака.

– Поред класичног и удобног дизаjна носећи ЛИ'ЕЛЛИ свилену пиџаму жене ће осjетити лакоћу, њежност и предности природног материjала. У колекциjи доминираjу пастелне боjе. Намиjењена jе жени са изграђеним стилом, коjа воли себе и циjени осjећаj удобности квалитета и љепоте у исто вриjеме. Жели да изгледа сексипилно и њежно и када се налази у кући-закључила jе Позднјакова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:11