Модел Наде Кољеншић / -Дариа Мариенко
31/10/2021 u 15:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Креаторка Нада Кољеншић припрема колекциjу вjенчаница

,,Биjела рада” симбол чедности и одане љубави

Црногорска креаторка Нада Кољеншић приказаће нову колекциjу на предстоjећоj недjељи моде у Подгорици. Она за ту прилику припрема мини колекциjу вjенчаница од седам, осам уникатних модела.

– Колекциjа се зове ,,Биjела рада” као симбол чедности и одане љубави, што jе у данашње вриjеме некако све мање и рjеђе. Тог назива сам се прво сjетила, а затим сам провjерила значење тог цвиjета и онда jе моjа одлука била и коначна. Иначе, цвиjет Биjела рада некако везуjем и за дjетињство, што вjеруjем и многе друге jер су нас родитељи наjвише водили на ливадама гдjе расте таj прекрасни цвиjет. То jе уствари први цвиjет са коjим се сусрећемо и упознаjемо, тако да и то даjем на значаjу као жељу да парови коjи ступе у брак имаjу пуно дjеце-обjаснила jе Нада.

Колекциjа ће, према њеним риjечима, бити рађена од различитих врста материjала, приjе свега уникатних и ручно рађених са кристалима и перлицама, веза на тилу, чипки, везених шљокица и наравно тила коjи свакоj вjенчаници да посебну њежност.

– У питању су њежне и романтичне вjенчанице,са врло малом дозом сексипила, како бих доприниjела на женственоти и елеганциjи и на таj начин истакла женску љепоту. Оно што их чини посебним jесте да ће бити удобне и приjатне за ношење како би се невjесте, на таj дан осjећале лиjепо и баjковито. И да им таj дан остане упамћен као посебан у њиховом животу, што уствари и jесте и после много много, година брака. Тако да jе моjа порука да брак буде пун љубави и среће,да траjе,да се крунише са пуно дjеце,а да дjеца имаjу лиjепо и безбрижно дjетињство-поручила jе дизаjнерка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:45