11/02/2021 u 00:00 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

En Hatavej u lokdaunu

Glumica i oskarovka En Hatavej igraće glavnu ulogu u filmu “U lokdaunu” čija je glavna tema pandemij
Glumica i oskarovka En Hatavej igraće glavnu ulogu u filmu “U lokdaunu” čija je glavna tema pandemija koronavirusa.
Nakon raskida Linda (En Hatavej) i Pakston (Čuetel Edžiofor) nađu se na nesrećnom raskršću kada ih obavezan lokdaun u Londonu zbog koronavirusa primora da ostanu pod istim krovom.
Iako nove odgovornosti ostavljaju uspješnu direktorku marketinga Lindu razočaranom u korporativni svijet, Pakston koji je kreativac sa kriminalnom prošlošću nalazi se na odsustvu.
Potpomognuti poezijom i velikim količinama vina, njihovi napori za miran suživot pomoći će im da ponovno otkriju kakvi su nekada bili i postanu opijeni neočekivanom prilikom za visokorizičnu krađu nakita.
Pametan, seksi i iznenađujući film “U lokdaunu” prati Lindu i Pakstona dok stavljaju na kocku svoje partnerstvo za priliku da sebi zauvijek promijene život.
“Bilo je to uzbudljivo iskustvo. Neki su ljudi u lokdaunu opet počeli da puše, neki su počeli da piju uz ručak, a mi smo samo skupili sva ta osjećanja i snimili film o tome,” rekla je Hatavej, a prenosi “The Hollywood Reporter”.
Dodala je i da je snimanje ovog filma za nju imalo katarzičan efekat jer joj je lokdaun stvarno teško pao.
“Toliko je puta u prvim danima lokdauna trebalo svjesno da se opustim, izbacim sve loše iz sebe, ali nisam htjela da uplašim svoju djecu, pa sam često vrištala u jastuk”, rekla je glumica.
Uz En Hatavej i Čuetela Edžiofora, u filmu glume i Stefan Merčant, Mindi Kaling, Luci Bojnton, DulÊ Hil, Džazmin Sajmon, Ben Stiler i Ben Kingsli. Režiju potpisuje Dag Liman, a scenario Stiven Najt. Producenti filma su P.J. van Sandvik, Alison Vinter


Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:30