Мел Гибсон / -Мел Гибсон
21/10/2021 u 18:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мел Гибсон у сериjи о Џону Вику

Обожаваоци нису срећни због ангажовања глумца коjи jе на интернету често био на мети критике због расистичких, антисемитских и хомофобичних коментара у прошлости

Виjест да ће Мел Гибсон глумити у предстоjећоj сериjи о Џону Вику, разочарала jе фанове филмске франшизе. Како jе писао "Deadline", глумац ће се поjавити у наставку "The Continental", коjи се бави скривеним стварима око хотела - уточишта за убице, коjи jе постао центар збивања у Џону Вику. Гибсон ће играти новог лика по имену Кормак, али нису обjављени додатни детаљи о улози, као и о датуму обjављивања сериjе.

Обожаваоци нису срећни због ангажовања глумца коjи jе на интернету често био на мети критике због расистичких, антисемитских и хомофобичних коментара у прошлости. Подсjетимо, у jулу jе на мрежама кружио снимак у коме Гибсон поздравља Доналда Трампа нацистичким поздравом.

"Нећу да гледам", "Упропастили су jедну од моjих омиљених франшиза", "Ако jе култура отказивања стварна, зашто онда Мел Гибсон?", били су само неки од коментара на Твитеру, преноси Б92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:15