Милош Биковић / -Википедија
08/10/2021 u 21:43 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Стиже анимирана серија у продукцији Милоша Биковића

Прва сезона анимираног серијала о супер херојима, као први пројекат који је створен у Србији за само годину дана, ускоро ће бити приказана на највећим онлајн платформама широм свијета

Прва сезона анимираног серијала о супер херојима, као први пројекат који је створен у Србији за само годину дана, ускоро ће бити приказана на највећим онлајн платформама широм свијета, у продукцији италијанске компаније "Iervolino Studios" из Београда и стратешког партнера - куће "Archangel Digital Studios" Милоша Биковића.

Серијал ће имати 54 епизоде идеалног садржаја за дјецу и све љубитеље анимације, на којима је из Iervolino Studios-а (ИЕС) у Београду и Новом Саду радило више од 100 креативних стручњака.

- То што смо ставили у продукцију прве 54 епизоде дугоочекиваног серијала, огроман је успјех за локалне умјетнике, јер смо заједничким снагама успјели да анимирану индустрију покренемо, систематизујемо и самим тим привучемо људе из цијелог свијета да дођу у Србију и раде на будућим пројектима. Надам се да ће тога бити и више и да ћемо само наставити да растемо и стварамо- изјавио је Биковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:37