Izborna komisija / - IZBORNA KOMISIJA
09/12/2022 u 11:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Članovi IK zahtjevaju da se sjednica održi danas do 14 sati, zatražili i mišljenje DIK-a

Oni su uputili zahtjev za davanje mišljenja i Državnoj izbornoj komisiji i upoznali predsjednika Nikolu Mugošu da nisu dobili odgovor od Vukčevića

Članovi izborne komisije  Nikola Terzić, Radosav Jokić, Ljiljana Jokić Kapa, Marko Mihailović, Željko Vujotić, Dragan Prelević, Janko Odović i sekretar Vladimir Vujović zatražIli su od predsjednika Izbone komisije Veselina Vukčevića da zakaže sjednicu danas do 14 sati.

- Zatraženo je da zakaže sjednicu Izborne komisije za dan 7. decembar 2022. godine sa početkom u 13:00 časova i postupi po Rješenju DIK-a broj 630/2. Kako do predaje ove urgencije niste zakazali sastanak, zahtijevamo da sjednicu zakažete najkasnije danas do 14 sati, navodi se, između ostalog, u zahtjevu.

Članovi Izborne komisije traže sjednicu, Vukčević odbija da zakaže

Oni su uputili zahtjev za davanje mišljenja i Državnoj izbornoj komisiji i upoznali predsjednika Nikolu Mugošu da nisu dobili odgovor od Vukčevića.

- Kako na navedeni zahtjev nismo dobili odgovor, dana 09.12.2022. predali smo Urgenciju po navedenom zahtjevu IKGG. Kako do predaje ove urgencije godpodin Vukčević nije zakazao sastanak, molimo Vas da date mišljenje i upustvo o daljim koracima jer je gore navedenim članovima Izborne komisije onemogućeno da djeluju i obavljaju poslove članova IKGG, opunomoćenih predstavnika IKGG i sekretara IKGG koji su predvideni Zakonom o izboru odbornika i poslanika i Poslovnikom o radu Izborne komisije Glavnog grada, navodi se u zahtjevu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:02