Milivoje Brković  / -SRDJAN BOLJEVIC
17/06/2024 u 20:41 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Ujedinjena i Radnička neće rušiti vlast

Odbornik UCG -a Milioje Brković poručuje da neće smjenjivati legitimno izabrane predstavnike Glavnog grada, dok Sanja Krkeljić (Radnička partija) poručuje da u opoziciji ne vide partnere sa kojima se može graditi bolja Podgorica

Ujedinjena Crna Gora neće smjenjivati legitimno izabrane predstavnike Glavnog grada, poručio je Milivoje Brković, odbornik UCG u Skupštini Glavnog grada.

– Opoziciјa konačno spoznaјe šta su demokratski procesi, јer јe to njima tri deceniјe nepoznanica, imaјući u vidu da su na glasu bili politička korupciјa, pritisci, ucјene i mobing za vriјeme njihove vladavine. Imamo dogovor sa vladaјućom većinom i njega se držimo, dok bude obostranog poštovanja. To јe obično zamaјavanje, želeći da skrenu pažnju na sebe – saopštio je Brković.

Pitati odbornika Radničke partije da li ce podržati neku inicijativu SD-a i LP-a mozda je i malo u ovom trenutku suvišno jer u takvim partijama koje su tekovina i nusprodukt bivšeg režima, ne vidimo uopšte partnere sa kojima se može graditi bolja Podgorica ili bolja Crna Gora, ocijenila je Sanja Krkeljić, odbornica Radničke partije.

– Imamo situaciju da grupa odbornika okupljena oko uskopartijskog interesa ruši vlast u Podgorici, sto je politički gledano legitimno. Postavlja se pitanje da li je politički korektno rusiti vlast sa partijama doskorašnjeg režima - DPS -om, SD-om i LP- om koje su odgovorne za katastrofalno stanje u državi i glavnom gradu, koje smo naslijedili kada smo preuzeli odgovorsnot kao vlast. Kao odborniku Radničke partije, nekako je svojstveno i predstavlja odgovornost prema zajedništvu ka svim kolegama iz parlamentarne većine. Vjerujem da smo dobar tim, naravno ima prostara za napredovanjem, ali isto tako vjerujem ako se trudimo, a sto je pokazalo i sto svjedoče rezultati, onda smo zaista na pravom putu – rekla je Krkeljić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. septembar 2024 10:56