Игор Четојевић / - Фото: Принскрин
26/01/2022 u 07:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Доктор који је био у Новаковом стручном штабу: Он није антиваксер, залаже се за слободу избора

Игор Четојевић, љекар који је некада био у стручном штабу Новака Ђоковић, коментарисао је ситуацију у којој се нашао српски тенисер

До првог контакта Четоjевића и Ђоковића дошло jе за вријеме Деjвис куп меча са Хрватском у Сплиту 2010. године.

Тада jе, како тврди, доктор увидио главне окидаче Новакових проблема. Глутен jе избачен из исхране, а Ђоковић jе убрзо заблистао на терену.

Доктор Четојевић живи у Лимасолу на Кипру, а за тамошње медије причао је о Новаковој ситуацију у Мелбурну.

- То jе политика. Чиста политика - каже доктор коjи jе дуго био члан стручног штаба наjбољег тенисера свијета.

- Новак ниjе ативаксер, као што тврде у вијестима. Ђоковић се залаже за слободу избора и зато jе опасан за те пацове из владе. Он одлично види ширу слику, врло jасно - преноси "Спортски Журнал" ријечи доктора.

- Само су тражили изговор за своjе грешке. Новак jе добио визу, имао статус медицинског изузећа, а игра политичара jе била да искористе славног спортисту познатог по оригиналним ставовима као алиби за своjе неуспјехе. Ђоковић jе тобоже дошао у Аустралиjу да шири КОВИД, а ко jе она крив за двије године неуспјеле борбе са вирусом - пита се чувени доктор.

- Ђоковић зна да постоjи могућност да оштети своjе здравље и његова кариjера би била у опасности да се вакцинисао. Све више вакцинисаних људи има проблеме, редовно их виђам у моjоj ординациjи - напомиње доктор и наглашава да не мора свако да му вјеруjе и у разговор враћа Ђоковића.

- Слобода избора. Нико нема право да вам заврће руку да бисте били здрави и срећни. За то се Ђоковић залаже - закључуjе доктор Четоjевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:27