/ Фото: PROFIMEDIA/MN PRESS
15/11/2021 u 17:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ноле одушевљен Пиксијем: Хоћу и ја у Катар

Овје вјероватно и најбоља игра репрезентације Србије од кад их гледам, сигурно у последњих двадесетак година, каже српски тениски ас

Најбољи тенисер планете Новак Ђоковић изразио је одушевљење игром Србије после прве побједе на Завршном мастерсу у Торину.

Србија је синоћ побиједила Португал са 2:1, на стадиону „Да Луж“ у Лисабону и тиме се директно пласирала на Мундијал у Kатару.

Новак је ту побједу испратио и бурно прославио, а дан касније је рекао да је то вјероватно најбоља игра Србије од када он гледа фудбал.

- Боже, било је невјероватно. Феноменална побједа и све честитке нашим фудбалерима и селектору Пиксију Стојковићу на изванредној игри. Нисам стручан за фудбал, али као велики навијач, могу да кажем да је ово вјероватно и најбоља игра репрезентације Србије од кад их гледам, сигурно у последњих двадесетак година - рекао је Ђоковић.

Kада је ријеч о фудбалерима, нада се да ће моћи да их гледа и уживо у Kатару.

- Побиједили су један од најбољих тимова на свијету, тамо у гостима, са једним од најбољих играча у историји Kристијаном Роналдом, тако да је то велики успјех. Сви смо славили синоћ и било је лијепо видјети овдје српске заставе у Торину. Надам се да ћу моћи и уживо да их гледам у Kатару - истакао је Ђоковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 14:21