/ - FOTO: YOUTUBE ALEKSANDAR VUčIć
01/02/2023 u 17:42 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vučić: Ja ne bežim nigdje, svakome ću odgovoriti

On je, u videu postavljenom na instagram profilu poručio da on ne bježi nigdje

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, u vezi peticije „protiv ultimatuma i ucjene evropskog predloga“, koju bi navodno trebalo da potpiše i bivši predsjednik Vojislav Koštunica, da on ne bježi nigde i da je spreman da odgovori svakom, ne pravdajući se nikome, jer se bori za zemlju mnogo više nego što su drugi borili.

- Kada pročitate predloge peticije onda se zapitate „što si pustio 1.800 terorista, medju kojima i braću Mazreku koji su silovali Srpkinje u Klečku“. Što si ćutao i pustio da nam spaljuju crkve i manastire po Kosovu i da nam progone i ubijaju ljude 2004.godine.  A što si ti koji to potpisuješ 2008. ćutao i organizovao skup Kosovo za patike u Beogradu. I to je bio sav trud, a ti drugi pobegao si za Rumuniju da se ne izjasnjavaš da bi te stranci držali na vlasti- rekao je Vučić novinarima.

On je, u videu postavljenom na instagram profilu « avucic », poručio da on ne bježi nigde .

- Idem i pred svoj narod, idem i pred parlament, idem da slušam kao što sam prošli put slušao i uvrede i nagore moguće gadosti I nikakav mi problem nije. Odgovoriću svakome od njih, ne pravdajući se nikome, jer se borim za našu zemlju mnogo više nego što su se oni borili ikada - istakao je Vučić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:08