/ - FOTO: TO BAR
07/05/2022 u 11:01 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ТО Бар угостила уредницу National Geographic Travellerа

Том приликом организовано је крстарење Скадарским језером и дегустација локалних производа, вина, као и специјалитета традиционалне кухиње овог подручја на тврђави Бесац

Туристичка организација (ТО) Бар је, заједно са Националном туристичком оргнизацијом (НТО), организовала студијску уреднице National Geographic Traveller магазина, Сара Барел, барској општини.

Из ТО Бар су казали да Барел у оквиру посјете прикупља потребне информације за специјални едиторијал у којем ће се Црна Гора наћи као добитник престижног признања Best of the world 2021.

- Том приликом организовано је крстарење Скадарским језером и дегустација локалних производа, вина, као и специјалитета традиционалне кухиње овог подручја на тврђави Бесац. Након тога услиједио је обилазак панорамске руте Између двије чаробне обале, посјета Старом Бару и Старој маслини- наводи се у саопштењу.

ТО Бар, како тврде њени представници, континуирано ради на промоцији барске општине кроз организацију студијских посјета еминентних стручњака из области туризма, али и свих заљубљеника у природне љепоте који су од утицаја када је у питању раст броја туриста и промоција.

Они су додали да се ускоро очекује и студијска посјета представника медија из Пољске за које је такође осмишљен посебан програм прилагођен потребама тог тржишта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 17:28