/ - PROTEST U BIJELOM POLJU
16/06/2022 u 16:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бошњачка странка подржава иницијативу: Правни факултет да настави са радом у Бијелом Пољу

Очекују да ће и министар просвјете, иначе Бјелопољац Миомир Војиновић, цијенити ову проблемтику на ваљан начин и дати допринос очувања рада овог факултета у нашој општини

Бошњачка странка подржава иницијативу да Правни факултет настави са радом у Бијелом Пољу.

 - Као странка која је у врху својих програмских приоритета поставила равномјерни регионални развој, залажемо се за очување постојећих и отварање нових смјерова и факултета у Бијелом Пољу. Иницијатива о укидању Правног факултета у Бијелом Пољу је штетна и има низ директних негативних импликација по развој ове општине и становнике сјеверног региона државе. У потпуности подржавамо иницијативу студената, грађана Бијелог Поља и осталих да Правни факултет настави са радом у Бијелом Пољу - наводе из ове странке.

Очекују да ће и министар просвјете, иначе Бјелопољац Миомир Војиновић, цијенити ову проблемтику на ваљан начин и дати допринос очувања рада овог факултета у нашој општини.

- Евидентан је одлазак људи из свих општина сјеверног региона, посебно оних младих, а затварање Правног факултета у Бијелом Пољу би тај процес само убрзао, саопштено је из ОО БС Бијело Поље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 13:33