са састанка / - M.M.
18/01/2022 u 13:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полициjа, Воjска и просвjета прве фокус групе: Циљ поспjешивање имунизациjе против корона вируса

На сjедници Надзорног одбора закључено jе да се у кратком року, у проjекат укључе и да се затражи подршка организациjа наjразличитиjег друштвеног опсега

Запослени у Министарству унутрашњих послова и Управи полициjе, Министарству одбране, Министарству просвjете, културе, науке и спорта и на Универзитету Црне Горе биће прве фокус групе проjекта Jачање капацитета за пружање одговора на ЦОВИД 19. Оваj проjекат финансира Влада Сjедињених Америчких Држава, а спроводи га Министарство здравља са Канцелариjом Свjетске здравствене организациjе (СЗО) у Црноj Гори, саопштено је из Министарства здравља.

На сjедници Надзорног одбора коjа jе одржана у овом ресору, закључено jе да се у кратком року, у проjекат укључе и да се затражи подршка организациjа наjразличитиjег друштвеног опсега, а све у циљу поспjешивања вакцинациjе против корона вируса.

 - Међу њима биће Скупштина Црне Горе, вjерски поглавари, невладин сектор и Америчка привредна комора. Неће изостати ни сарадња са антиваксерским лобиjима у контекстуњиховог сучељавања са научном и стручном аргументациjом о значаjу вакцинациjе - наводе из Министарства.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:11