Željezarci, slavlje / - FOTO: PORTAL DAN
06/12/2022 u 20:18 h
Nevena BulajićNevena Bulajić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Slavlje Željezaraca: Radnici pokazali šta znači boriti se

Napokon se pokazalo to svijetlo na kraju tunela, i iskren da budem radnici Željezare su pokazali kako se bore za sebe i svoju porodicu i svoju fabriku, kazao je Vujović

Predstavnik radnika Željezare Ivan Vujović kazao je za portal Dana da su radnici pokazali šta znači boriti se i da su konačno dočekali svijetlo na kraju tunela.

- Napokon se pokazalo to svijetlo na kraju tunela, i iskren da budem radnici Željezare su pokazali kako se bore za sebe i svoju porodicu i svoju fabriku. Ipak i posle šest mjeseci očigledno ne može da prođe bez problema, jer večeras su radnici planirali da proslave...ovu prodaju. Iako je planirana prodaja 20. decembra...uprava nikšićkog Toščelika...prijavila je policiji radnike Željezare i Sindikat i mene kao predsjednika Sindikata. Zato smo odlučili kako ne bi ispao problem zbog nas da proslava bude na parkingu Željezare - kazao je predstavnik radnika Željezare.

image

Zeljezara, slavlje

- FOTO: PORTAL DAN

Iskreno se nadamo da ce večerasnja proslava biti samo uvod u proslavu koja ce se desiti 20. decembra, a pogotovu 15. januara kada se bude uplatila prva transa od strane EPCG - izjavio je Vujović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:49