/ - KNEžEVIć ISPRED CB PODGORICA (FOTO: RTCG)
07/12/2022 u 18:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Knežević: Nisam ničim isporovocirao incident

Kazao je da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević ocijenio je da je današnji napad na njega politički motivisan, javlja portal RTCG.

Knežević verbalno napadnut na podgoričkom Aerodromu

Knežević je danas napadnut na Aerodromu Podgorica, nakon čega je u Centru bezbjednosti Podgorica je podnio prijavu protiv počinilaca.

-U pratnji vozača i jednog člana obezbjeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sjedio u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu vidio nisam niti imao kontakt s njim, nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, a on je nastavio da me vrijeđa- rekao je Knežević novinarima ispred CB Podgorica.

Kazao je da su njegov vozač i on procijenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

-Imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio prijetnju da je prava sreća što sam sam još uvijek živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti- naveo je Knežević.

Ocijenio je da se radi o politički motivisanom napadu, jer tog mladića, kako je istakao, nikada nije vidio.

-Posebno želim da istaknem da ničim nisam isporovocirao incident nego sam maksimalno pokušao da ga izbjegnem, jer je to verbalno vrijeđanje i dobacivanje trajalo mnogo duže nego što sam ja reagovao-dodao je Knežević.

Prema saznanjima Portala RTCG, zbog napada na predsjednika DNP-a jedno lice je privedeno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:48