/ FOTO: UPRAVA POLICIJE
06/12/2022 u 14:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgoričanin uhapšen zbog kokaina i marihuane

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.V. liši slobode

Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče 5. decembra, preduzimajući mjere i radnje u cilju sprečavanja ulične prodaje narkotika, pretresom pronašli i oduzeli više pvc pakovanja sa sadržajem kokaina i marihuane.

- Policijski službenici su, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.V. (19) iz Podgorice. Pretresom su pronađene dvije tegle u kojima se nalazilo 20 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana i devet pvc pakovanja sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain. Pronađene materije biće predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru- rečeno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.V. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

21. april 2024 19:04