Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
09/12/2022 u 13:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pronađeni kokain i marihuana, uhapšena jedna osoba

On je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Po naredbi Osnovnog suda u Podgorici službenici kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad, izvršili su pretres stana i drugih prostorija u ulici Crnogorskih sestara bb, koje koristi lice Ž.L. (34).

Kako navode iz policije, oni su prilikom ulaska u stan zatekli V.M. (38) i D.J. (37), kojom prilikom je D.J. službenicima policije predao sedam komada tableta buprenorfina.

- Prilikom daljeg pretresa policija je pronašla dva pakovanja sa praskastom materijom bijele boje za koju se sumnja da je kokain mase 22,53 grama, kao i jedno pvc pakovanje sa biljnom materijom za koju se sumnja da je marihuana mase 14,85 grama, dodaju oni.

Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je pomenuta droga pronađena u stanu, vlasništvo V.M.

On je po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv D.J. će zbog posjedovanja tableta sa liste opijata biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:43