/ FOTO: UPRAVA POLICIJE
06/12/2022 u 15:10 h
Žana Bojanić, Blaženka GolubovićŽana Bojanić, Blaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Akcija policije: Uhapšen Došljak, oduzet kokain i oružje

Pripadnici policije su izvršili pretrese stanova na tri lokacije koje koriste D.D. (46) i M.D. (31), kao i dva vozila – „BMW“ koje koristi D.D., a drugo „Mercedes CLA“ koje korist M.D.

Pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice policije sproveli su akciju koja je usmjerena na borbu protiv ulične prodaje narkotika, potvrđeno je danas za portal Dan iz policije. Kako nezvanično saznajemo, slobode su lišeni Dejan i Marijana Došljak.

-  Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su jutros u saradnji sa pripadnicima Posebne jedinice policije sproveli aktivnost usmjerenu na suzbijanje ulične prodaje narkotika i pronalasku oružja u ilegalnom posjedu, a koja je rezultirala lišenjem slobode dvije osobe. Pripadnici policije su u ranim jutarnjim časovima, postupajući po narebi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretrese stanova na tri lokacije koje koriste D.D. (46) i M.D. (31), oboje iz Budve, kao i dva vozila – jedno marke „BMW“ koje koristi D.D., a drugo marke „Mercedes CLA“ koje korist M.D. - rečeno je iz policije.

Pretresom stanova i vozila policija je pronašla i oduzela određenu količinu praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, tablete sa liste opijata, 93 komada municije različite vrste i kalibra, gasni pištolj, ručni sprej sa nadražujućim dejstvom, i tri sredstva komunikacije.

- Kontrolisana vozila su oduzeta radi daljih provjera, a pronađeni predmeti i materije biće predmet daljih vještačenja u Forenzičkom centru. Osim toga, pripadnici budvanske policije i Posebne jedinice policije su danas vršili pojačane kontrole lica i vozila na području Budve. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se D.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se M.D. liši slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- navode iz policije.

Oni su uz krivičnu prijavu sprovedeni nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 19:17