ухапшено пет цетињана / - илустрација
02/08/2022 u 14:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšene tri osobe u Baru: Osumnjičeni zbog krađa i nanošenja teških povreda

Kako navode iz Uprave policije, E.B. je uhapšen jer se sumnja da je 21. jula u jednom ugostiteljskom objektu, koristeći nepažnju oštećenog, ukrao torbicu u kojoj se nalazio novac i lična dokumenta

Barska policija je, preduzimajući mjere i radnje na rasvijetljavnju krivičnih djela, uhapsila Podgoričanina E.B. (30), Baranine V.D. (35) i S.R. (21).

Kako navode iz Uprave policije, E.B. je uhapšen jer se sumnja da je 21. jula u jednom ugostiteljskom objektu, koristeći nepažnju oštećenog, ukrao torbicu u kojoj se nalazio novac i lična dokumenta.

Policija je uhapsila V.D. (35) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda. On je, sumnja se, 27. jula u Sutomoru, u bilizini ugostiteljskog objekta prilikom fizičkog konflkta zadao oštećenom udarac u predjelu glave, nanoseći mu teške tjelesne povrede.

 - S.R. (21) iz Bara je, kako se sumnja, 25. maja u ulici Mila Boškovića fizički nasrnuo na oštećenog nanoseći mu teške tjelesne povrede u vidu frakture vilice - navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:29