/ ALEK BAROVIć
02/10/2022 u 11:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Barović: Danilovgrad mora biti jedan od stubova građanske i nezavisne CG

Socijaldemokratska partija je odlučila da na lokalnim izborima ide kroz pobjednički koncept “SDP i Građani”

Socijaldemokratska partija je odlučila da na lokalnim izborima u Danilovgradu ide kroz pobjednički koncept “SDP i Građani” koji uključuje slobodne građane, vanpartijske ličnosti - istaknute pojedince grada.

- Ovaj širok partijsko-građanski koncept, koji nudimo kroz listu “SDP i Građani – svim srcem za Danilovgrad”, ima za cilj da mobiliše ukupan građanski i stručni potencijal, neophodan da naš grad u narednom četvorogodišnjem mandatu izvuče iz brojnih naslijeđenih problema i započne proces snažnog oporavka. Gradska vlast mora raditi za sve, voditi brigu o svima, ne samo o nekima. I mimo političkih partija u našem gradu postoji ogroman potencijal i neophodno je stvoriti potrebnu sinergiju i okupiti sve postojeće ljudske kapacitete.Samo tako ćemo Danilovgradu dati potreban zamah kako bi se grad posebno u ekonomskom smislu revitalizovao- saopštio je Alek Barović, kandidat za odbornika liste.

Poručeno je: "Samo ako svi damo neki doprinos, ako svi zajedno radimo na oporavku grada, možemo se nadati uspjehu. Danilovgrad mora biti jedan od stubova građanske i nezavisne CG, pa je jasno da i zato zavrjeđuje da bude vođen na mnogo efikasniji način nego do sada.

- Uvjereni smo da crnogorska, državotvorna politika i ideja mora biti osvježena novim konceptima, novim ljudima, otvorenošću i lišena bilo čijih monopola i loših praksi iz prethodnog perioda- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:59