/ -
05/10/2022 u 15:13 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Borovinić Bojović: Podgorica više neće da glasa za šverc

Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost naše djece i svih onih koji dolaze, ali i onih koji su gradili ovu zemlju, rekla je Borovinić Bojović u Lješanskoj nahiji

Predstavnici koalicije "Za budućnost Podgorice" posjetili su Lješansku nahiju i upoznali se sa problemima ovoga dijela Podgorice. Kandidatkinja za gradonačelnicu koalicije "Za budućnost Podgorice", Jelena Borovinić Bojović, kazala je da  Podgorica više neće da glasa za šverc i korupciju .

– Građanke i građani Podgorice više neće da odvajaju od svojih usta da bi zarađivali neki drugi za tašne, avione i kamione svih onih koji su se, nažalost, nalazili među redovima DPS ''elitista''. Toga više nema, toga više nikada ne može da bude. Crna Gora i Podgorica će da glasaju za vladavinu prava, za državu jednakih šansi, za budućnost naše djece i svih onih koji dolaze, ali i onih koji su gradili ovu zemlju. To su naši očevi, djedovi, pradjedovi koji su nam ostavili u amanet obavezu i dužnost da branimo pravi sistem vrijednosti, a to ste vi. Kada budemo radili, svi ćemo zarađivati jednako i neće više biti onih tri odsto koji imaju sve, a onih devedeset sedam odsto koji rade za onih tri odsto i nemaju ništa –navela je Borovinić Bojović.

image
-

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović istakao je da značaj izbora u Podgorici daleko prevazilazi lokalne izbore i potreba je da rezultat u Podgorici bude poslednji udarac DPS-u.

– Ovdje su pružali najžešći otpor, ovdje su otvarali televizije, zapošljavali nakon što su 30. avgusta 2020. godine izgubili vlast u državi, koncentrisali su sve na Podgoricu i bacili sve karte na pobjedu u ovom gradu. Čak su po prvi put odbacili crveno-žute boje svoje kampanje da ne bi nervirali Srbe, pa da probaju i tu nešto da ućare. Prihvatili su i onu divnu plavu boju koju mi koristimo, a i ukrali su slogan iz naše kampanje koja je bila prošli put "Sve za moj grad". Sada prvi put DPS u Podgorici nastupa sa pozicije opozicije na državnom nivou, bez mogućnosti da koristi resurse države u izbornoj kampanji tako da je realno očekivati jedan ubjedljiv poraz Demokratske partije socijalista. Pričam o njima jer su oni najveća pošast u Crnoj Gori, oni su najveći problem za sve što je nama važno u Crnoj Gori – rekao je Radunović.

Okupljenima su se obratili i kandidati za odbornike koalicije "Za budućnost Podgorice" Boban Radević i Milo Popović i mještanin Momo Vukčević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 16:01