Budislav Bulatović / -
05/10/2022 u 17:29 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bulatović: Glavni grad da riješi pitanje autobuskog prevoza za Kuče

Umjesto da pomogne prevozniku da prevaziđe ovu tešku situaciju, Glavni grad mu je dodatno oduzeo kombi koji je u vlasništvu Glavnog grada, a koji je mu je bio dat na korišćenje – navodi Budislav Bulatović

 

Kandidata za odbornika na izbornoj listi „SNP – Temeljno za Podgoricu – mr Nebojša Vuksanović" Budislava Bulatovića, upitao je upravu Glavnog grada Podgorica zašto nema autobuskog prevoza za Kuče. 

– Od 1. avgusta ove godine nema prevoza na ovom području jer je prevoznik „Bulatović“ tražio od uprave Glavnog grada da donira sredstva za gorivo iz razloga što je linija nerentabilna. Kako smo dobili informaciju od prevoznika, radi se o pet polazaka dnevno, autobuska karta iznosi 90 centi, a pretplatna 25 centi za đake, studente i penzionere.
Umjesto da pomogne prevozniku da prevaziđe ovu tešku situaciju, Glavni grad mu je dodatno oduzeo kombi koji je u vlasništvu Glavnog grada, a koji je mu je bio dat na korišćenje – navodi Bulatović.

On dodaje da su iz istih razloga, oduzeta i kombi vozila koja su koristili za prevoz putnika na liniji Podgorica – Buronje i Podgorica – Pričelje.

– Kao odbornički kandidat za izbore u Glavnom gradu, od još uvijek aktuelne lokalne samouprave tražim da riješi ova pitanja u što kraćem roku i omogući ljudima sa pomenutih područja siguran i redovan prevoz – kaže Bulatović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 00:06