Rakčević / -FOTO: DAN
24/11/2022 u 17:27 h
Nataša Spaić, Mićko VujisićNataša Spaić, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO i VIDEO) Završen sastanak predstavnika izbornih lista; Rakčević: Podgorica 19. decembra dobija vlast

Sastanku je prisustvovao pregovarački tim koalicije okupljene oko DF-a koji predstavljaju Koča Đurišić i Radoš Zečević, i Danilo Šaranović, nosilac liste okupljene oko Demokrata

U Podgorici je večeras završen sastanak predstavnika četiri izborne liste, koje su osvojile vlast na lokalnim izborima u  23. oktobra.

Domaćin četvrtog sastanka bio je Građanski pokret URA, a pregovori će se još nastavioti. 

image
-FOTO: MIćKO VUJISIć

Nakon sastanka, Luka Rakčević je za portal Dana saopštio da su razgovarali o nekoliko modela formiranja vlasti u Podgorici, ne otkrivajući o kojima se radi.

- Razgovori su nastavljeni u dobrom duhu i mislim da kod svih političkih partija postoji stepen odgovornosti prema građanima koji su nam dali povjerenje da promijenimo vlast u glavnom gradu. Razgovarano je o konkretnim koracima za formiranje vlasti i nadam se da će se sve raspetljati u nedeljama pred nama koje slijede i da će Podgorica do 19. decembra dobiti vlast i dobru lokalnu vlast koja će voditi Podgoricu na drugačiji način -  rekao je Rakčević.

image
-FOTO: MIćKO VUJISIć
image
-FOTO: MIćKO VUJISIć

Pored Rakčevića sastanku su prisustvovali Jakov Milatović, nosilac liste pokreta Evropa sad, pregovarački tim koalicije okupljene oko Demokratskog fronta koji predstavljaju Koča Đurišić i Radoš Zečević, kao i Danilo Šaranović, nosilac liste okupljene oko Demokrata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:10