/ - IVAN PETROVIC-IPE
01/02/2023 u 16:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bratić: Ne plašim se ni sudova ni tužilaca, radila sam po zakonu

Smatra da bi bio minimum moralne i stručne odgovornosti bio zaštitnica imovinsko-pravnih interesa odgovori kako je izgubljeno sedam miliona eura državnog novca u vrijeme njenoga mandata i ko će to da nadoknadi

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić prokomentarisala je za portal RTCG tužbu predatu od zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Osnovnom sudu u Podgorici, ističući da je radila sve po zakonu i da se ne plaši ni sudova ni tužilaca.

-Nemam ništa protiv postupaka i ne plašim se se sudova ni tužilaca, radi se o ljudima koji samo rade svoj posao. Nemam straha od njihovog posla jer sam radila sve po zakonu. Mi smo, u stvari, na istom zadatku, a to je da utvrdimo krivca i tako će i biti- kazala je Bratić za RTCG.

Smatra da bi bio minimum moralne i stručne odgovornosti bio zaštitnica imovinsko-pravnih interesa odgovori kako je izgubljeno sedam miliona eura državnog novca u vrijeme njenoga mandata i ko će to da nadoknadi.

-Iako, naravno, može da ne izgleda prijatno nekome ko se nije navikao na hajku, naravno, političku, kakva se vodi protiv mene evo već nekoliko godina, I ne jenjava, meni je, upravo zbog svega toga, drago što su postupci pokrenuti jer će se napokon utvrditi da je jedina, isključiva, namjerna i svjesna krivica upravo Zaštitnice što su ti postupci izgubljen- zaključila je Bratić.

Zaštitnik imovinsko-pravnih interesa podnio je danas tužbu Osnovnom sudu u Podgorici protiv bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, potvrđeno je portalu Dan iz Osnovnog suda.

Država pokrenula parnični postupak protiv Vesne Bratić

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:41