/ - фото. ДФ, Фејсбук
01/12/2021 u 19:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Кривокапић није наш представник и нема ниједног посланика у Скупштини

Посланик ДФ-а Дејан Ђуровић поручује како су Кривокапићу претходно казали да ако са том партијом не може да дође до договора, да су избори најбоље решење

Демократски фронт није понудио своју политичку платформу председнику Владе Здравку Кривокапићу јер он како кажу више није њихов представник и нема како додају ниједног посланика у скупштини, јавља Prva TV.

Посланик ДФ-а Дејан Ђуровић поручује како су Кривокапићу претходно казали да ако са том партијом не може да дође до договора, да су избори најбоље решење.

Ђуровић сматра да влада није урадила ништа да побољша квалитет живота грађана те да није израз њихове воље. Из ДФ-а су још једном поручили како њихова платформа најбољи излаз из политичке кризе подсјећају да ће чекати до 10. децембра да се посланици власти изјасне о њиховој понуди и додају да онај који не подржава не ради на добробит грађана. Обећања.

-Нисмо ништа урадили по питању неког много квалитетнијег живота грађана Црне Горе. И као што видите данас имамо махање са неким плановима кој, чини ми се нема неког реалног основа. Изјава господина Кривокапића је по мени изјава која је била беспотребна јер нико није ништа није понудио господину Кривокапићу. Кривокапић нема ниједног посланика у скупштини Црне Горе био је наш носиоца листе имао је наш мандат годину дана да води владу ми мислимо да то није урадио онако како- казао је Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:24