/ - Здравко Кривокапић
24/01/2022 u 16:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапићев кабинет: Ђељошај доживљава врхунац политичке метаморфозе

Господин Ђељошај је средином децембра хитро саопштио да приликом сусрета са министром Спајићем није подржао програм „Европа сад“, наводи у саошштењу

Кабинета предсједника Владе Црне Горе, Здравка Кривокапића, саоптшио је да предсједник Албанске алтернативе Ник Ђељошај, ових дана доживљава врхунац политичке метаморфозе, ваљда желећи да себе представи моралним колосом, заборављајући шта је говорио у претходном времену.

- Уколико бисмо се осврнули на раније поруке које је господин Ђељошај упућивао, лако бисмо дошли до полиграфског ефекта. Какав је став и однос опозиција имала према програму „Европа сад“, уз чију подршку господин Ђељошај планира да спроводи тај исти програм, видјели смо приликом гласања у државном парламенту. Господин Ђељошај је средином децембра хитро саопштио да приликом сусрета са министром Спајићем није подржао програм „Европа сад“. Док је легитимно вјерско дјеловање Митрополије црногорско-приморске некада означавао као „поход”, те истицао да су се протестне литије одвијале „под лажном паролом”, данас обећава и потписивање Темељног уговора. Заиста дирљиво- наводи у саошштењу.

Како додаје, "док оптужује Владу Црне Горе за фашизам, било би добро да одговори да ли и даље остаје при ставу да ће бојктовати 13. јул, као државни празник? И да ли и даље стоји при становишту да је потпредсједник Владе изнио „низ лажи” на рачун мањинских партија, када је на конференцији за медије Националног савјета за борбу против корупције, на тему додјеле станова и кредита јавним функционерима, изјавио: „Сада вам је јасно зашто је хистерија мањинских партија према новој Влади.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:30