/ - Фото: Скриншот
30/11/2021 u 12:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Мартиновић: Продао се онај ко подржи иницијативу за пад Владе

Мартиновић је навео да разумије да је могуће да неко у Црној Гори мисли и очекује да ће бити подржана иницијатива коју је упутила опозиција за пад Владе

Посланик Демократа Владимир Мартиновић казао је да, уколико неко од посланика парламентарне већине подржи иницијативу опозиције за изгласавање неповјерења Влади, то значи да је узео новац, преноси МИНА.

Он је то рекао у Скупштини током процедуралног реаговања на излагање посланика Демократске партије социјалиста Драгутина Паповића.

Мартиновић је навео да разумије да је могуће да неко у Црној Гори мисли и очекује да ће бити подржана иницијатива коју је упутила опозиција за пад Владе.

-Желим да поручим цјелокупној јавности да, уколико било који од 41 посланика, који представља парламентарну већину, одлучи да подржи иницијативу коју је упутила опозиција за пад Владе, тај неко се продао и ради оно што је радио Дарко Пајовић и Позитивна Црна Гора- казао је Мартиновић.

Према његовим ријечима, ко год одлучи да изда изборну вољу грађана, то значи да је тај неко узео новац.

-Да ли је узео милион или 21 милион, нас то апсолутно није брига. Ко год одлучи да подржи иницијативу коју је упуттила опозиција, то је иста она корупција оличена у лику и дјелу Пајовића и Позитивне-рекао је Мартиновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:30