Марко Милачић / - Права ЦГ
03/12/2021 u 11:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Милачић: Нема мањинске владе, мањинске борбе против криминала и мањинског развлашћивања ДПС-а

ДПС узалуд отвара јавни конкурс за прелазак чланова владајуће већине у ту организовану криминалну групу, сматра он

Договор са пријатељима из парламентарне већине нема алтернативу, јер би све друго била невиђена издаја изборне воље грађана која би дестабилизовала Црну Гору и вратила је на улице, сматра Марко Милачић, предсједник Праве Црне Горе.

-Јучерашње сокољење ДПС-а у виду изјава да из редова парламентарне већине имају подршку за изгласавање неповјерења Влади Црне Горе, осим предизборне кампање, вид је и јавног политичког притиска иза којег се ових дана води брутална кампања покушаја политичке корупције- наводи Милачић у саопштењу.

Додаје: "ДПС узалуд отвара јавни конкурс за прелазак чланова владајуће већине у ту организовану криминалну групу".

-Права Црна Гора је добила најчвршће гаранције од свих конституената коалиције „За будућност Црне Горе“ да никоме оваква опција неће пасти на памет, без обзира што се о томе готово јавно спекулише. Ми вјерујемо својим колегама из парламентарне већине али и сматрамо да нико не жели реакцију народа и судбину ДПС-а коју је доживио конфронтирајући се са истинском, правом и одлучном Црном Гором- поручује Милачић.

Додаје: "Нема мањинске Владе, мањинске борбе против корупције и организованог криминала и мањинског развлашћивања ДПС-а, са ДПС-ом и коалиционим сателитима ДПС-а".

-Нема дисконтинуитета са 30. августом, са националним помирењем и растом животног стандарда свих грађана Црне Горе. Неће бити ни издајника, ни сарадника организоване криминалне групе – ДПС-а из редова оних који су са народом обезбиједили слободу. Неће бити оних који ће кријући ићи улицом и сагињати главу пред напаћеним грађанима, жртвама криминала ДПС-а и тродеценијске диктатуре. Права Црна Гора неће бити њежна према било коме када је у питању образ Црне Горе, слобода и економски стандард грађана. Биће са грађанима у Скупштини, на улици и на сваком мјесту гдје се бране вриједности 30. августа и гдје се ставља тачка на корупцију и организовани криминал ДПС-а- закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:41