SD Bar / - SD
07/12/2022 u 19:58 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SD Bar: Potvrdili smo snagu, očekujemo formiranje nove lokalne vlasti

Na sjednici opštinskog odbora je još jednom iskazana zahvalnost svim Barankama i Baranima, koji su podržali listu "Novo vrijeme za Bar"

Zahvaljujući odličnom rezultatu Socijaldemokrata u Baru, SD je potvrdio svoju snagu i ostao druga najjača partija u lokalnom parlamentu, stoga se očekuje da će novu lokalnu vlast u najskorijem roku konstituisati partije sa nespornim građanskim, sekularnim, antifašističkim i evropskim opredjeljenjem, zaključci su sa juče održane sjednice OO Socijaldemokrata Bara.

 -Opštinski odbor izražava zadovoljstvo zbog odličnog rezultata Socijaldemokrata Bara, zahvaljujući kojem je SD potvrdio svoju snagu i ostao druga najjača partija u lokalnom parlamentu, čime je još jednom dokazana snažna utemeljenost socijaldemokratske ideje u gradu pod Rumijom- jedan je od usvojenih zaključaka. 

Povod sjednice bio je analiza izbornog rezultata lokalnih izbora, te je tom prilikom u zaključcima iskazano očekivanje da će nova lokalna vlast biti formirana u što skorijem roku. 

-Opštinski odbor iskazuje očekivanje da će nova lokalna vlast u najskorijem roku biti konstituisana, i to od strane partija sa nespornim građanskim, sekularnim, antifašističkim i evropskim opredjeljenjem, te da će u naredne četiri godine nova, na takav način konstituisana lokalna vlast, Opštinom upravljati domaćinski, posvećeno i odgovorno, u interesu svih građanki i građana Bara- zaključak je barskog SD-a. 

Takođe, na sjednici je rukovodstvo OO dobilo podršku za postizanje postizbornog dogovora sa partijama srodne programske orijentacije, s ciljem realizacije izbornog programa u skladu sa sloganom Novo vrijeme za Bar, koji podrazumijeva nove ljude sa novom energijom na rukovodećim pozicijama. 

-Opštinski odbor daje punu, jednoglasnu podršku rukovodstvu Socijaldemokrata Bara da pri koncipiranju konačnog postizbornog dogovora sa partijama srodne programske orijentacije, dosljedno istraje na izbornom programu zahvaljujući kojem je SD i dobio značajnu podršku građanki i građana Bara, a posebno na izbornom obećanju pretočenom u izborni slogan partije - Novo vrijeme za Bar, koje podrazumijeva i nove ljude sa novom energijom na ključnim rukovodećim pozicijama u Opštini-navedeno je u usvojenom zaključku. 

Na sjednici opštinskog odbora je još jednom iskazana zahvalnost svim Barankama i Baranima, koji su podržali listu "Novo vrijeme za Bar". 

-Opštinski odbor još jednom ističe zahvalnost svim građankama i građanima Bara koji su u Socijaldemokratama prepoznali najbolju političku ponudu na nedavno završenim lokalnim izborima-zaključeno je na sjednici OO SD Bar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:02