Фото: Инстаграм / -Фото: Инстаграм
02/12/2021 u 19:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Синови колашинских функционера ДПС-а ангажовани за изборе у Мојковцу

У питању су Михаило Брауновић, Токовић Алмир, Дрљевић Милан и Токовић Шефко, тврде Демократе

Дугогодишњи активисти Демократске партије социјалиста (ДПС) који су заправо из Колашина активно су ангажовани за изборе у Мојковцу, тврде из Општинског одбора Демократа у Мојковцу. 

Демократе тврде да су то познати активисти и синови колашинских функционера ДПС-а који живе и раде у Kолашину.

- То одлично знају сви Kолашинци и Мојковчани, а има и лица са криминалном прошлошћу а и садашњошћу. Међу познатијим “новим Мојковчанима” су Михаило Брауновић, Алмир и Шефко Токовић и Милан Дрљевић навеле су Демократе у саопштењу.

Како су казали, то су Kолашинци на привременом гласању у Мојковцу.

- На фотографијама видимо Kолашинце Алмира и Шефка Токовића, као и Милана Дрљевића, који су сада “нови Мојковчани” о чему свједочи и приложена фотографија странице бирачког списка. Овакви примјери које Црна Гора живи и препознаје свакодневно су уједно и најбоља порука свим онима који данас услед заглушујуће медијске халабуке и политикантске граје која за циљ има испирање мозга лако заборављају да од организације која деценијама изиграва изборну вољу грађана, краде изборе, притиска, уцјењује, која је девастирала државу и привреду тешко да ико добронамјеран било шта друго и може очекивати - наводи се у саопштењу ОО Демократе Мојковац.

Истичу да је ово “непоправљиви систем вриједности и деценијама увјежбавани начин дјеловања ДПС-а".

- То је непорецива чињеница с којом се може суочити на само један начин: убједљивом изборном побједом која осликава вољу слободних грађана - закључују Демократе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:58