Milojko Spajić / - EVROPA SAD
07/10/2022 u 17:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spajić: Jedan od razloga pobjede 30. avgusta je što su Medojević i slični bili na plaži

Pokušavajući da pomognem svom narodu i državi bez lične koristi - ja sam srećan čovjek i uprkos blaćenju- niko mi to ne može oduzeti, napisao je on

Predsjednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić reagovao je povodom pisma kojeg je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević uputio GST Vladimiru Novoviću i poručio da je jedan od razloga pobjede 30. avgusta što su on i slični njemu bili na plaži.

- Jedan od razloga pobjede 30. avgusta  je što su on i slični bili na plaži, dok smo mi bili sa narodom širom Crne Gore. Siguran sam da će ovaj put glasači kazniti ne njega, nego sve koji ga isturaju ispred i raduju se mečkinom plesu (a njegovoj ličnoj nesreći). Pokušavajući da pomognem svom narodu i državi bez lične koristi - ja sam srećan čovjek i uprkos blaćenju- niko mi to ne može oduzeti, napisao je Spajić.

Medojević pisao Novoviću o navodnim nezakonitim aktivnostima Spajića

On navodi da od uvažene nekadašnje koleginice dr Jelene Borovinić Bojović očekuje ogradu od ovakvih stavova jer je kao tadašnji član Vlade bila upoznata i glasala za izdavanje obveznice koja je spasila finansije u zadnjem trenutku.

Podsjetimo, predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević uputio je glavnom specijalnom državnom tužiocu Vladimiru Novoviću otvoreno pismo o navodnim nezakonitim aktivnostima Spajića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:46