СА ПРОТЕСТА / - ФОТО: СРЂАН БОЉЕВИЋ
20/01/2022 u 09:21 h
Марија ТомићМарија Томић
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вечерас протести у Беранама, Подгорици, Бијелом Пољу и Бару због мањинске владе

Подсјетимо, премијер Здравко Кривокапић је казао да је мањинска влада превара и предложио као једно од рјешења ванредне парламентарне изборе у мају

У Беранама, Подгорици, Бијелом Пољу и Бару најављени су протести за вечерас због најава формирања мањинске владе и иницијативе за изгласавање повјерења Влади коју је поднијела Коалиција "Црно на бијело" и опозиција.

У Подгорици нови протест одржаће се вечерас у 19 часова, а у Беранама као и претходних дана у 18 часова испред зграде општине.

У Бијелом Пољу грађани ће се окупити на тргу у 18 сати, а у Бару на платоу испред зграде Општине у 19 часова.

Подсјетимо, неколико стотина грађана окупило се синић испред зграде Владе у Подгорици због најава формирања мањинске владе, и иницијативе за изгласавање повјерења Влади коју је поднијела УРА и опозиција.

Они су блокирали булевар Станка Драгојевића и мост Блажа Јовановића, а оптужили су вицепремијера Дритана Абазовића и предсједника СНП-а Владимира Јоковића за издају.

Протест у Подгорици је најављен путем друштвених мрежа и није познато ко иза њега стоји.

Премијер Здравко Кривокапић на прес конференцији је казао да је мањинска влада превара и предложио као једно од рјешења ванредне парламентарне изборе у мају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:36