Добра видљивост на путу / - илустрација
12/05/2022 u 08:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Добри услови за вожњу

Свако прекорачење брзине ће се евидентирати и адекватно санкционисати од полициjе, каже се у саопштењу

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по претежно сувим путевима уз мjестимично смањену видљивост на сjеверу, саопштили су из Ауто мото савеза и упозорили на ситниjе одроне на поjединим дионицама.

На Магистралном путу Подгорица - Колашин у Платиjама, саобраћаj ће бити обустављен од 11 до 13 сати због обнављања хоризонталне сигнализациjе.

Саобраћаj на магистралном путу М-6 на дионици Михаjловица - (Ранче) Пљевља због реконструкциjе биће обустављен од 11 до 15 сати.

На магистралном путу М-5 Рожаjе - Шпиљани због радова саобраћаj ће бити обустављен од осам до 11 и од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута.

Због санациjе клизишта на магистралном путу м-3 дионица Шћепан Поље-Никшић промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту извођења радова.

Како jе саопштено, саобраћаj ће бити обустављен приjе Плужина у два термина, од девет до 11 и од 13 до 15 сати.

На регионалном путу Р-13, од петље Матешево до истоименог насеља, саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити привремено обустављен од девет до 13 и од 15 до 18 сати. Саобраћаj ће се усмjеравати преко аутопута.

На магистралном путу М-3, дионица Дебели Бриjег-Мељине, у мjесту Топла, због санациjе клизишта саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

Због изградње булевара од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, саобраћаjа jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

На магистралном путу М-3, дионица Даниловград-Подгорица, у току jе реконструкциjа пута, због чега се саобраћа наизмjенично jедном траком на мjестима радова, а могући су повремени прекиди саобраћаjа не дужи од 15 минута.

Због реконструкциjе регионалног пута Р-1, дионица Моjковачка улица, саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Због санациjе регионалног пута Р-13, дионица Матешево-Колашин, у зони Матешева саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни, са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Из компаниjе ЦРБЦ, коjа прави ауто-пут, обавиjестили су да jе приступ градилишту дозвољен само запосленима уз посjедовање нове пропуснице.

Наводи се да jе ограничење брзине у тунелима 20 километара на сат (км/х), док jе ограничење брзине кретања на мjестима гдjе су радови завршени 40 км/х.

“Свако прекорачење брзине ће се евидентирати и адекватно санкционисати од полициjе”, каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:47