/ - ФОТО: UNSPLASH
23/11/2021 u 07:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Опрез због мокрих и клизавих путева

Из АМСЦГ су савjетовали опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћаjним условима

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по мокрим и клизавим путевима, а видљивост jе мjестимично смањена у вишим предjелима, саопштено jе из Ауто-мото савеза (АМСЦГ).

Из АМСЦГ су савjетовали опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћаjним условима.

Употреба зимских гума обавезна jе до 1. априла, на путевима гдjе jе то назначено саобраћаjном сигнализациjом, без обзира на то да ли на том путу постоjе зимски услови.

На магистралном путу Рожаjе-Шпиљани саобраћаj ће бити обустављен од осам до 11, од 13 сати и 30 минута до 16 сати и 30 минута и од 21 сат до поноћи. Ван тих термина саобраћаj jе на мjестима радова регулисан семафорском сигнализациjом.

На магистралном путу М-6 дионица Михаиловица-Пљевља саобраћаj ће бити обустављен од 12 до 16 сати због асфалтирања.

Због асфалтирања у склопу регионалног пута Р-3 дионица Пљевља-Метаљка саобраћаj ће бити обустављен од 12 до 16 сати.

Због изградње магистралног пута Цетиње - Никшић, саобраћаj на регионалном путу Цетиње-Чево биће обустављен од девет до 11 и од 13 до 15 сати, а у осталом периоду долазиће повремено до прекида не дужих од 15 минута.

На магистралном путу М-3 Даниловград – Подгорица због реконструкциjе саобраћа се jедном траком наизмjенично на мjестима радова, а могући су краћи застоjи, не дужи од 15 минута.

На магистралном путу М-3, дионица Комански мост-Подгорица, промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Због радова на магистралном путу М-4, дионица Подгорица-Тузи, затворена jе jедна трака булевара.

Због радова на магистралном путу М-2 Колашин-Моjковац, у Подбишћу, саобраћа се jедном траком наизмjенично од шест до 17 сати.

На магистралном путу М-1, дионица кроз Бечиће, саобраћа се у складу са постављеном саобраћаjном сигнализациjом.

На путевима Рибаревине – Биjело Поље – Барски мост, Рибаревине – Беране – Рожаjе – Шпиљани, Беране –Андриjевица – Плав – Гусиње – Грнчар, Рожаjе – Кула – Стубица и Мост Зелени – Вуча, доћи ће до промjене режима саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни од седам до 19 сати.

Због реконструкциjе главног цjевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула у улици Ослобођења доћи ће до потпуне обуставе саобраћаjа за све врсте возила. Омогућено jе коришћење алтернативног пута.

Саобраћаj на регионалном путу Беране - Петњица jе због санациjе клизишта промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни уз повремене прекиде не дуже од 30 минута.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 08:51