Живановић / принтскрин
29/06/2022 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Александар Живановић обрадио хит „Очи зелене”

Пjевач Александар Живановић представио jе недавно обраду чувеног хита Очи зелене. Како jе открио одувиjек jе имао жељу да сними ову нумеру али jе имао потешкоћа око ауторских права.

-То jе пjесма коjу волим и дуго планирам да снимим али нисам могао дуго аутора да нађем. Човjек више ниjе међу живима, ми то нисмо знали и онда смо морали да jуримо наследнике, а људи су из Сjеверне Македониjе. Имао сам баш муке док сам их пронашао, та пjесма jе стара 20 година, али некако смо се снашли и у што краћем временском периоду завршили све. Купио сам ауторска права, jедно лиjепо освjежење старе пjесме-казао jе Живановић.

Додаjе и да ниjе хтио да сними пjесме коjе су његове колеге већ неколико пута обрађивале, те да му оваj стил више лежи.

-Прво сам требао да снимим пjесму Кунем те странче коjа jе сад постала велики хит, али видио сам да доста пjевача избацуjе и онда сам одустао од те пjесме. Ова ми jе свакако била у глави дужи временски период па сам превагнуо на њу jер ми боље лежи и волим пjесме на таj фазон. До сада jе ниjе нико снимио и то jе jедан од разлога што сам хтио да урадим баш ту пjесму. Ниjе ми сад фора да урадим кавер коjи су сви већ одрадили по три, четири пута снимили и чисто да знаjу колеге купио сам ауторска права тако да не даjу више ником само мени-додао jе пjевач.

Живановић истиче да се никад не зна да ли ће нека пjесма постати хит, и да треба радити по свом осjећаjу.

-Треба трасирати своj пут и како ти мислиш да треба, не сад шта jе изашло или ниjе. Треба пробати што ти мислиш оно из душе и срца па како прође. Ниjе сад битно по сваку циjену jурити хит. Обично пjевачи коjи су jурили хит нису га никад ни добили-казао jе он.

Након ове обраде, Живановић открива да припрема и jедну дуетску нумеру са колегиницом Вањом Миjатовић.

- У октобру снимам дует са Вањом Миjатовић, jедна прелиjепа дуетска пjесма, надам се да ће се свидjети публици, jедва чекам да га завршимо. Пjесма jе балада, али текст jе што бих jа рекао у крими фазону, нешто тотално другачиjе и мислим да нико у скориjе вриjеме ниjе избацио такву пjесму. Вања и jа смо то отпjевали одлично и дониjели пjесму на прави начин. У септембру би требали и спот да снимимо. Кад смо у студиjу правили пjесму пошто jе на мало грчки фазон скапирали смо да jедино Вања то може да отпjева како треба jер она jе у том неком грчком хаjпу и пjесма jоj jе легла фантастично тако да се све поклопило. Она jе презадовољна-закључио jе Живановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:02