/ Фото: Инстаграм
20/11/2021 u 07:01 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЈК: Косово ће у срцима Срба заувијек бити тема која нас покреће

За хиљаду, и за сто хиљада година макар на просторима Косова и Метохије живјели и ванземаљци, у срцима Срба ће то заувијек бити једна тачка која нас дира и покреће, казала је она

Поп звијезда Јелена Карлеуша казала је за РТС да ће Косово за њу увијек бити дио Србије. 

- Ја сам Српкиња и одлично познајем устав моје земље. Када је ријеч о Косову, и за хиљаду, и за сто хиљада година макар на просторима Косова и Метохије живјели и ванземаљци, у срцима Срба ће то заувијек бити једна тачка која нас дира и покреће. Просто, то је нама у генима- додала је она. 

Гостујући у емисији ОКО магазин, Карлеуша је говорила и о утицају пјесме "Весели се српски роде" коју изводи Даница Црногорчевић, уз коју и српски спортисти прослављају своје побједе. 

- Текстописац у тој пјесми описује нашу територију. Када се прославља нека национална побједа, духови предака се буде, што је нормално. Срби славе са помињањем онога што представља српство и што представља наш менталитет. И Американци када прослављају своје побједе у спорту то раде са истицањем својих застава. То је сасвим нормална појава- закључила је ЈК. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 04:00