Rivs  / -FOTO: BRIAN BOWEN SMITH
05/12/2022 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kijanu Rivs dolazi u Srbiju: Slavni holivudski glumac obožava Đokovića

Poznat kao veliki humanitarac, Rivs će posjetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija

Holivudski glumac Kijanu Rivs će početkom naredne godine doći u Beograd kako bi se sreo sa obožavaocima njegovog strip serijala.

Rivs je koscenarista stripa na koji je Srbija prva posle SAD otkupila prava, što je glumca naročito oduševilo.

- Kijanu je čuo lijepe reči od kolega koji su snimali u našoj zemlji. Osim toga, ima nekoliko prijatelja s Balkana, a i veliki je fan Novaka Đokovića. Inače, njegov strip je bio jedno od najtraženijih izdanja na nedavno održanom beogradskom Sajmu knjiga- rekao je izvor za Kurir.

Kurur piše da će Rivsova posjeta Srbiji  trajati nekoliko dana, a glumac želi da obiđe sve turističke atrakcije o kojima je slušao i čitao ranije.

- To će više biti privatna posjeta, ali će on, u dogovoru sa svojim timom, jedan dan sigurno odvojiti za druženje i upoznavanje s fanovima stripa, kojih je u Srbiji ima ogroman broj-  dodao je izvora. 

Kako se dalje navodi, kao veliki humanitarac Rivs će ovu posjetu Srbiji iskoristiti i da novčano pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija.

- Poznato je da je Rivs najveći dio svog bogatstva podijelio, jer mu je neugodno koliko zarađuje. Novac daje svima – fanovima, saradnicima i  bolesnima za liječenje. Donirao je i zaradu od filma ‘Matriks’ za pronalazak lijeka za oboljele od leukemije. Sigurno je da će i kod nas ostaviti veliki novčani prilog nekoj organizaciji ili ustanovi za koju njegov tim procijeni da je adekvatna - zaključio je izvor za Kurir.

Glumčev strip nosi naziv BRZRKR i najskuplji je kviz u istoriji na jednoj poznatoj platformi, kao i najprodavaniji strip serijal u poslednjih 25 godina.

Isti je objavljen početkom septembra i za samo tri dana prodat je u 650.000 primjeraka.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 11:53