/ - FOTO: FEJSBUK
13/07/2022 u 19:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milica Pavlović prešla u vegetarijance: Želim da budem što duže lijepa

Nisam željela da govorim o ovome da ne bude da nešto pametujem i da kažu: "Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak", kazala je ona

Pjevačica Milica Pavlović otkrila je da je donijela odluku da prestane da konzumira meso još prije nekoliko godina.

- Samim tim što sam odrasla na selu i dan danas ne mogu da sakrijem zadovoljstvo i radost kada prolazim pored komšijske kapije i uberem jabuku, ili kod mene u dvorištu, gdje imam sedam-osam vrsta voća. Sada su stigle kajsije i šljive, a donedavno su tu bile i trešnje. Vodim računa o zdravlju počevši od toga, pa sve do toga što sam prije pet-šest godina probudila to stanje svijesti da treba da pomognem sebi, kako zbog prirode svog posla i toga što želim da što duže trajem u njemu, tako i zbog toga što želim da trajem kao ljudsko biće i da što duže budem zdrava i lijepa koliko god je to moguće- kazala je ona. 

Dodala je da želi da doprinese svom tijelu i da se što manje umara, kao i da ne posjećuje bolnice.

- Zbog toga već duži vremenski period ne konzumiram meso, o čemu nisam željela ranije da govorim da ne bude da sad ja tu nešto pametujem i da kažu: "Pokondirena tikva iz Leskovca, jela je pljeskavicu za doručak, a sad ovo priča". To jednostavno prija mom tijelu i postoji jako veliki broj namirnica koje mogu da zamijene meso. Na taj način doprinosim svom tijelu. To je bila moja odluka. Isto tako, ne koristim mlijeka za tijelo koja sadrže određene konzervanse, kao ni bilo šta što je testirano na životinjama - zaključila je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:56