Изи бејб / -M.M.
14/01/2022 u 12:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Будвански двојац Изи Бејб избацио први сингл "Не"

Оваj електро двоjац jе настао хладне зиме 2021. у Будви и чине га прозрачни, пjесковити глас Ксениjе Гаковић и дирке коjе лете под прстима Небоjше Ћулафића, идејног творца бенда Џек Лупино, који истовремено ствара на оба музичка порјекта.

Недавно је будвански двојац Изи бејб избацио прву пјесму "Не" на званичном YouTube kanalu Jack Lupino's Ragna Rock. Изи Беjб jе реакциjа два плава камена на енергетска зрачења коjа су се преточила у музику за плес свих будућих романси. Оваj електро двоjац jе настао хладне зиме 2021. у Будви и чине га прозрачни, пjесковити глас Ксениjе Гаковић и дирке коjе лете под прстима Небоjше Ћулафића, идејног творца бенда Џек Лупино, који истовремено ствара на оба музичка порјекта.

- Иако ауторске пjесме бенда Џек Лупино jош нису угледале свjетлост дана, хоће ускоро. Изи беjб jе jедан од проjеката на коjем радим са драгом Ксениjом већ око годину дана. Албум jе у плану - открио је Небојша.

Како је казала Ксенија, аутори првијенца су управо чланови Изи Беjба, а снимана jе и стварана у студиjу Џек Лупина. Вокали су додатно снимани у студиjу ''Psychasso''. За финални аудио touch, мастеринг, се побринуо Предраг Ристић Мета, док jе за спот био задужен Стефан Jовчић и Телер Медиа.
Она је појаснила и како су дошли на идеју да оснуjу двоjац, као и да ли постоjи шанса да прошире састав.
- Цjелокупна идеjа jе настала случаjно, произишла из нашег односа. Сами смо ишли ка некоj идеjи и циљу и тако jе настао двоjац. Можда у будућем раду одлучимо да укључимо jош неког, али за сад сами идемо наприjед - казала је Гаковић.

Првиjенац "Не" појавио се у првим данима нове године и доноси ретро звук.
- Први утисци су сjаjни, иако смо дуго ишчекивали таj моменат. Задовољни смо реакциjама публике и генерално како jе све испало. Изи Беjб нагиње на, да кажемо, ретро звукове, као што су euro-dance и oldschool house. Свака пjесма jе за себе и другачиjа jедна од друге, па самим тим свака има призвуке различитих праваца, што ћете надамо се ускоро и чути - открива Ксенија.
Иако је у музици од раног дјетињства, Ксенија каже, да је музичко васпитање и те како утицало на њен музички укус.

- Jа од раног дjетињства имам додира са музиком. Моj брат jе кренуо у музичку школу кад сам jа била jако мала и тада сам завољела гитару и убрзо сам и уписала нижу музичку школу. Касниjе, пред завршетак одсjека гитаре сам уписала соло пjевање. Мислим да jе, поред музичког васпитања код куће, васпитање и дружење у музичкоj школи доприниjело много мом музичком укусу - истакла је Ксенија.
Нериjетко се деси да иновативност боље пролази у региону него код нас, па ће тако након освајања домаће публике Изи бејб кренути у освајање региона.

- Имамо у плану да се промовишемо гдjе год будемо мислили да имамо публику. Прво у границама Црне Горе затим и шире наравно - казао је Небоjша и додао да већ имају контакте са музичарима из региона.

- У дослуху смо са неким ауторима из Београда и из Србиjе генерално, с коjима сам се jа кроз посао и музику сприjатељио претходних година - закључио је Ћулафић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 00:02