/ SA SASTANKA
06/08/2022 u 18:26 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ambasador Slovačke posjetio Bar

Predsjednik Opštine Bar primio je ambasadora Slovačke Borisa Gandela, koji je boravio u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Bar, kao i zamjenika ambasadora Martina Balcoa

Predsjednik Opštine Bar primio je ambasadora Slovačke Borisa Gandela, koji je boravio u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Bar, kao i zamjenika ambasadora Martina Balcoa.

Raičević je ambasadoru Gandelu predstavio rad lokalne uprave ali i ukupnu sliku Bara kao mjesta bogatog kulturno-istorijskog nasljeđa i velikih turističkih i razvojnih kapaciteta. On je govorio i o međunarodnoj saradnji koju Bar ostvaruje sa brojnim lokalnim upravama u Evropi i svijetu.

Oni su razgovarali o evropskim integracijama naše države te doprinosu koji lokalne uprave daju tom procesu ali i benefitima koje mogu da ostvare. Poručeno je da Crna Gora ima šansu da ubrza evropske integracije te da raduje ogromna podrška javnosti tom procesu. Ambasador je iskazao punu podršku produbljivanju saradnje sa svim instancama EU, naročito sa lokalnim vlastima sa kojima Opština Bar može da razmjenjuje kvalitetna iskustva i dobre prakse.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 18:30