/ -FOTO: OPšTINA BAR
21/06/2022 u 14:01 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бар добио ново дјечје игралиште и терен за текбол

Предсједник Општине Душан Раичевић саопштио је да ће ускоро бити завршени и радови на изградњи парка код ОШ „Југославија“

На Шеталишту краља Николе у Бару свечано је отворено реновирано дјечје игралиште и терен за текбол.

Овим поводом је организовано по први пут у Бару прво такмичење у текболу, у сарадњи са националним текбол Савезом.

Предсједник Општине Бар Душан Раичевић саопштио је да ће ускоро бити завршени и радови на изградњи парка код ОШ „Југославија“.

- Покренули смо иницијативу за оживљавање до сада запуштених урбаних зона, са циљем обнављања рекреативних зона и ђечјих паркова, како бисмо Бару понудили још једну додату вриједност. Радује чињеница да смо након Пионирског парка, отворене теретане у рекреативној зони Шумице, игралишта у МЗ Тополици ИИ, нашим најмлађим суграђанима поклонили и овај реновирани полигон. Такође, по први пут промовишемо текбол, као једну нову игру која ће се, сигуран сам играти и овдје у Бару - казао је Раичевић.

Он је нагласио да Бар има и текако значајну перспективу и не само у дијелу промоције туризма, већ и увезивању туристичке понуде и рекреативних активности за грађане и туристе.

 - Очекујемо завршетак радова на новоизграђеном парку у зони код ОШ „Југославија”, а са таквим активностима наставићемо и у наредним мјесецима. Циљ је да мање-више свим дјеловима наше општине понудимо и формирамо нове рекреативне зоне и да наши суграђани проводе вријеме у природи - закључио је Раичевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 22:04