/ - FOTO: KOMUNALNO
25/01/2024 u 11:47 h
D.S.D.S.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bar: Komunalno nastavlja akciju prinudne naplate potraživanja

Apelujemo na sve korisnike usluga odvoza i deponovanja komunalnog otpada da izmire svoja dugovanja ili zaključe reprogram duga sa našim Društvom, navode u saopštenju

Iz DOO "Komunalne djelatnosti" Bar obavještavaju korisnike usluga da će nastaviti sa akcijom naplate potraživanja od građana putem prinudne naplate preko advokatske kancelarije “Jovović, Mugoša & Vuković” iz Podgorice.

- Apelujemo na sve korisnike usluga odvoza i deponovanja komunalnog otpada da izmire svoja dugovanja ili zaključe reprogram duga sa našim Društvom.

Troškovi koji mogu nastati iniciranjem prinudne naplate, su troškovi za rad javnog izvršitelja a sve u skladu sa Zakonom o izvršenju i obezbjeđenju Crne Gore i troškovi zastupanja Advokatske kancelarije u skladu sa Advokatskom tarifom Crne Gore.

Primjer minimalnih troškova prinudne naplate:

-Opomena pred utuženje 60,50 eura

-Predlog za izvršenje – 121 euro

-Nagrada za javnog izvršitelja – 27,50 eura

-Ukupno – 209 eura

Napominjemo da će ukoliko dužnik ne izmiri svoje dugovanje biti izvršena zabilježba rješenja o izvršenju na nepokretnost vlasnika u Upravi za katastar i državnu imovinu Crne Gore.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: 067/102-513 i 067/102-481″, navodi se u saopštenju iz Komunalnih djelatnosti.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:42