/ - Бирам ЦГ, лого
19/10/2021 u 11:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Бирам ЦГ: Дјечија препуцавања око тополице због политичких поена

Овако, једни су продали ово вриједно земљиште за неку мизерну циену, а ови други дали урбанистичке дозволе и климнули главом, наводи се у саопштењу Бирам ЦГ

Поново видимо у медијима да се бивша и садашња власт препуцавају око земљишта на Тополици III. Нама из Бирам Црну Гору све то личи на свађу дјеце око тога ко је дубље умочио прсте у теглу са медом.

Као прво да се разумијемо, они што су на републичком нивоу бивши,  у Бару су садашњи те је грађанима јако тешко да разумијју ко је ту и за шта крив или је доносилац добре одлуке.

Како се овдје ради о одлукама које су испреплетене између локалног и републичког нивоа, вјерујемо да су доносиоци одлука погријешили у оба случаја и да земљисте оваквог потенцијала није требало продавати.

Свуда у свијету се земљиште које је на најбољим локацијама чува за капиталне објекте од значаја за општину. Не сумњамо у лошу намјеру да се новац инкасира у буџет општине, па можда и упосле неки млади људи, али је чињеница да је ова локација била идеална за изградњу комплекса затворених базена која би дугорочно Бару дао велике бенефите.

Бар као град са највише сунчаних дана на приморју и као идеална дестинација за спортисте у зимском периоду могао би да се нађе на европској и свјетској мапи као нови центар за пливање и ватерполо. Ми смо о томе говорили још 2018-те и говоримо исто и сада. Изградњом оваквог објекта свакако би, поред повећања туристичке посјете, подигли и квалитет живота наших суграђана, а вјероватно би за пар година добили и неког новог шампиона из Бара.

Овако, једни су продали ово вриједно земљиште за неку мизерну циену, а ови други дали урбанистичке дозволе и климнули главом- наводи се у саопштењу Бирам ЦГ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 04:33